Adatvédelem

A rendszer használatával Ön elismeri, hogy ismeri és elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket:


Az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft. minden személyes adatot, amely a honlap oldalainak használata során tudomására jutott az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint kezel.

Az Ön által megadott személyes adatok nyilvántartásunkba kerülnek. Adatainak szolgáltatásával Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft. a személyes adatait nyilvántartsa és kezelje. A megadott személyes adatokat az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft. a legnagyobb körültekintéssel, bizalmasan kezeli.

Ön bármikor felvilágosítást kérhet az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft. által kezelt személyes adatairól. A megadott személyes adatok valóságáért az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft. felelősséget nem vállal.


Szerzői jog
A honlap, annak tartalma és formája az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft. szellemi tulajdonát képezi és szerzői jogi védelem alatt áll; felhasználása, reprodukálása csak az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft. írásbeli engedélyével lehetséges.

Az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft.  Személyes adatok kezelésére és közérdekű adatok nyilvánosságára vonatkozó szabályzatának letöltéséhez kattintson ide.

Hozzájárulás személyes adatok kezeléséhez

Álláshirdetésre való jelentkezés esetén kérjük olvassa el az Adatvédelmi Tájékoztatónkat.
Adatvédelmi tájékoztató személyes adatok kezeléséről üres álláshelyre pályázóknak

Adatvédelmi tisztviselő:
Dr. Szanyi András
E-mail: gdprhun@gmail.com