QR kódos számlabefizetés


Tisztelt Felhasználónk!

 
Örömmel tájékoztatjuk Önt, hogy 2019. július 29-től az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft. számláit – az eddig megszokott fizetési módok mellett – az iCsekk okostelefonos alkalmazás segítségével ún. QR kód segítségével is befizetheti.
 
Mi is az az iCsekk?
Az iCsekk egy innovatív mobilalkalmazás: segítségével számláit egyszerűen, gyorsan és kényelmesen egyenlítheti ki. Használatához csak egy kamerás, mobilinternetezésre alkalmas (GPRS, 3G, 4G, wifi) mobiltelefonra van szüksége. A szolgáltatás a legtöbb mai telefonnal használható.
 
A mobiltelefonjába beépített kamera segítségével – a számlalevélen található, a fizetendő tétel kifizetéséhez szükséges összes adatot tartalmazó – ún. QR-kódot lefényképezve azonnali fizetést kezdeményezhet (amennyiben rendelkezik internetes fizetésre alkalmas bankkártyával). Az iCsekk alkalmazással történő tranzakció bankkártyás vásárlásnak minősül, így az Ön részére nem jelent többletköltséget.
 
Mi az a QR kód?
A QR-kód egy kétdimenziós vonalkód. Nevét az angol Quick Response (= gyors válasz) rövidítéséből kapta. A legtöbb kamerás mobiltelefon képes értelmezni. Jó tulajdonsága, hogy a sarkokban található jellegzetes négyzet alakú mezők miatt - amelyek egyébként szintén információhordozók - egyrészt könnyű szkennelni, másrészt pedig szinte bármilyen szögből fényképezve (akár elforgatva is) könnyedén azonosítható és feldolgozható jelet kap az eszköz.
 
 
A szükséges alkalmazások letöltése:
https://erdivizmuvek.hu/media/files/contentimages/google_play.jpg https://erdivizmuvek.hu/media/files/contentimages/apple_store.jpg
   
 
 
További információk:
www.icsekk.hu