Hírek

Tájékoztatás nem lakossági felhasználók víziközmű-szolgáltatási díjának megváltozásáról

2024. január 5.
A nem lakossági felhasználók víziközmű-szolgáltatási díjának megállapításáról szóló 25/2023. (XII. 13.) EM rendelet az alábbi díjakat határozza meg egységesen a nem lakossági felhasználók részére:
  1. 1. melléklet a 25/2023. (XII. 13.) EM rendelethez
(Az 1. melléklet szerinti díjak az általános forgalmi adó összegét nem tartalmazzák.)
 

tovább

VIGYÁZAT HÁZALÓ CSALÓK, TOLVAJOK!

2023. augusztus 18.
Érd, 2023.08.18 − Érden és a környező településeken sajnos ismét próbálkoznak a közüzemi szolgáltatók nevével visszaélő csalók, besurranó tolvajok. Víz- és csatornamunkásnak/leolvasóknak adják ki magukat és a helyi víziközművek által kötelezően elvégzendő feladatokra hivatkoznak.
 Az álmunkások, besurranó tolvajok házalnak hivatalos küldetésnek álcázva, próbálnak kisebb-nagyobb csatornatisztítási feladatokkal, vagy hasonló látszattevékenységgel gyorsan készpénzhez jutni vagy a házakba bejutva értéktárgyakat eltulajdonítani.

 

tovább

PDF számla szolgáltatás

2023. június 20.
Tisztelt Felhasználónk!
 
Kérjük, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk PDF számla szolgáltatásunkat, melynek igénybevételéhez az igénylőlapot a https://www.erdicsatornamuvek.hu/ugyfelszolgalat/letoltheto_dokumentumok/ elérhetőségen tudja letölteni.  Ez a sokak által már megkedvelt, időkímélő, költségmentes és környezetbarát fizetési mód, ahol a számlákat ellenkező rendelkezésig kizárólag pdf formátumban, elektronikus úton továbbítja a Szolgáltató a Felhasználó részére az általa megadott e-mail címre. Az elkészült számlákat hagyományos, papír alapon nem küldi meg a Szolgáltató a Felhasználó részére, a megküldött pdf formátumot a Felhasználónak kell kinyomtatnia és egyéni átutalás és csoportos beszedés fizetési módon tudja a számláját befizetni.
 
 

tovább

VIGYÁZAT HÁZALÓ CSALÓK, TOLVAJOK!

2023. június 1.
VIGYÁZAT HÁZALÓ CSALÓK, TOLVAJOK!

Érd, 2023.06.01 − Érden és a környező településeken sajnos ismét próbálkoznak a közüzemi szolgáltatók nevével visszaélő csalók, besurranó tolvajok. Víz- és csatornamunkásnak/leolvasóknak adják ki magukat és a helyi víziközművek által kötelezően elvégzendő feladatokra hivatkoznak.
 Az álmunkások, besurranó tolvajok házalnak hivatalos küldetésnek álcázva, próbálnak kisebb-nagyobb csatornatisztítási feladatokkal, vagy hasonló látszattevékenységgel gyorsan készpénzhez jutni vagy a házakba bejutva értéktárgyakat eltulajdonítani.
Az Érd és Térsége Víziközmű Kft., valamint az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft. felhívja a figyelmet arra, hogy a munkatársaik rendelkeznek arcképes igazolvánnyal, melyet kérésre felmutatnak, és semmilyen ingatlanon belüli feladatra nem adtak és nem adhatnak ki utasítást.
A víziközműszolgáltatók szakemberei nem szednek készpénzt és csak vízóra leolvasása miatt csöngetnek be bejelentés nélkül.
 
Kérjük, ha gyanús emberek próbálnak pénzt kicsalni vagy hívatlanul az ingatanra bejutni, akkor azonnal jelentsék azt a rendőrségen, és jelezzék a víziközmű valamely elérhetőségén ( e-mail: dunapart@erdivizmuvek.hu, tel.: 23/500-000)
 
Köszönettel:
Érd és Térsége Víziközmű Kft.és ÉTCS Kft. közös ügyfélszolgálata

tovább

Üzletszabályzat módosulás

2023. március 11.

Tisztelt Ügyfeleink!


Az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft. Üzletszabályzata a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal 2023. március 08-án kelt, VSFO/102-4/2023 ügyiratszámú határozatába foglalt jóváhagyásával módosult.

 

Az egységes szerkezetbe foglalt Üzletszabályzat 5. sz. módosítása 2023. március 08-től hatályos, a jóváhagyott módosítások a hatálybalépés előtt megkötött szerződésekre is érvényesek..


Kérjük, ismerje meg Üzletszabályzatunkat ide kattintva.

Üzletszabályzat kivonatát ide kattintva tekintheti meg.

tovább