Hírek

FIGYELEM! HÁZALÓ CSALÓK, TOLVAJOK

2019. november 8.
Érden próbálkoznak a közüzemi szolgáltatók nevével visszaélő csalók, besurranó tolvajok. Vízmérő-leolvasónak adják ki magukat és a helyi víziközművek által kötelezően elvégzendő feladatokra hivatkoznak.

tovább

Fizetési Pont terminálon elérhető az új DÍJFIZETÉS funkció

2019. szeptember 9.
Az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft. örömmel tájékoztatja Ügyfeleit, hogy 2019. márciusától számláinkat országszerte a „Fizetési Pont” matricával ellátott üzletekben bankkártyával is befizetheti. A szolgáltatás díjmentes és bankkártyás vásárlásnak minősül.
Ezzel a frissítéssel a Fizetési Pontokon könnyen és gyorsan befizethetik Érd és Térsége Csatornamű csekkjeit.

Keresse országszerte a Fizetési Pont matricával ellátott üzleteket!

Üdvözlettel:
 
Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft.

tovább

iCsekk indulás, azaz QR kódok az ÉTCS számlákon is!

2019. július 29.
Az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft. örömmel tájékoztatja Ügyfeleit, hogy 2019. július 29-vel elindította iCsekk szolgáltatását. Számláit – az eddig megszokott fizetési módok mellett – az iCsekk okostelefonos alkalmazás segítségével ún. QR kód segítségével is befizetheti.

A mobiltelefonjába beépített kamera segítségével – a számlalevélen található, a fizetendő tétel kifizetéséhez szükséges összes adatot tartalmazó – ún. QR-kódot lefényképezve azonnali fizetést kezdeményezhet. Az iCsekk alkalmazással történő tranzakció bankkártyás vásárlásnak minősül, így az Ön részére nem jelent többletköltséget.

Fizesse számláit telefonjával egyszerűen, gyorsan és kényelmesen.
 
Üdvözlettel:
 
Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft.

tovább

Fogyasztóvédelmi referens kinevezése

2019. július 9.
Társaságunk – eleget téve a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 17/D. §-ában foglaltaknak – 2019. július 1. napjától kezdődően fogyasztóvédelmi referens feladatok ellátásával bízta meg Tulipán Norbertet.

A fogyasztóvédelmi referens elérhetősége megegyezik az Ügyfélszolgálat elérhetőségével.

tovább

TRÜKKÖS CSALÓK

2019. május 8.
NEM LÉTEZŐ DUGULÁSOK ELHÁRÍTÁSÁÉRT ÁLCSATORNAMUNKÁSOK KÉSZPÉNZT KÉRNEK

Hívatlanul toppannak be és a helyi csatornaszolgáltató társaságra hivatkozva dugulást állapítanak meg 2-3 főből álló csoportok Érden és környékén. Elsősorban kisebb cégeket, intézményeket keresnek fel és készpénzt kérnek. Az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató (ÉTCS) Kft. kéri, hogy a károsultak tegyenek feljelentést a rendőrségen.

Nem árt az óvatosság mostanában Érden és a környező településeken. Álmunkások házalnak hivatalos küldetésnek álcázva. A hívatlanul érkező csalók így próbálnak kisebb-nagyobb csatornatisztítási feladatokkal, vagy hasonló látszattevékenységgel gyorsan készpénzhez jutni.

A helyi közszolgáltató, az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft. felhívja a figyelmet arra, hogy semmilyen ingatlanon belüli tisztítási, ellenőrzési vagy egyéb karbantartási feladatra nem adott és nem adhat ki utasítást.

A csatornaszolgáltató szakemberei nem szednek készpénzt és csak előzetes időpont egyeztetést követően csöngetnek. Természetesen a munkatársak rendelkeznek arcképes igazolvánnyal, melyet kérésre felmutatnak. Az ÉTCS kéri, ha gyanús emberek próbálnak pénzt kicsalni, akkor azonnal jelentsék azt a rendőrségen, vagy érdeklődjenek a szolgáltató ismert elérhetőségein.
 
Tisztelettel:


Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft.

tovább