Kiemelt Híreink

Üzletszabályzat módosulás

2023. március 11.

Tisztelt Ügyfeleink!


Az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft. Üzletszabályzata a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal 2023. március 08-án kelt, VSFO/102-4/2023 ügyiratszámú határozatába foglalt jóváhagyásával módosult.

 

Az egységes szerkezetbe foglalt Üzletszabályzat 5. sz. módosítása 2023. március 08-től hatályos, a jóváhagyott módosítások a hatálybalépés előtt megkötött szerződésekre is érvényesek..


Kérjük, ismerje meg Üzletszabályzatunkat ide kattintva.

Üzletszabályzat kivonatát ide kattintva tekintheti meg.

tovább

Csalással kapcsolatos felhívás

2023. március 2.
Tisztelt Felhasználóink!
 
Az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft. tudomására jutott, hogy álmunkások csatornázási munkatársnak kiadva magukat próbálnak Érd belvárosában ingatlanokra bejutni.

Felhívjuk figyelmüket, hogy munkatársaink nem végeznek munkát házi csatornahálózaton és a Felhasználóktól munkájukért semmilyen esetben nem kérnek, nem fogadnak el pénzt.

 
tovább

FELHÍVÁS

2023. február 22.
Tisztelt Beruházó!

Bizonyára Önöknek is fontos, hogy egy-egy elkészült beruházás átadását követően elégedett ügyfelekre tegyenek szert. Ehhez azonban elengedhetetlenül fontos, hogy az igénybe vehető közüzemi szolgáltatások is rendelkezésre álljanak.

A korábbi években felépült új társasházi lakások számának növekedésével párhuzamosan emelkedett társaságunk szolgáltatási területén élő lakosok száma is. A közüzemi szolgáltatások közül a víziközmű-szolgáltatás iránt is fokozottabb igény jelentkezett, ami a kapacitásokat egyre jobban leköti.

Annak érdekében, hogy az itt élők igényeinek kiszolgálása - elsősorban Érd, Diósd, Tárnok, Törökbálint, Herceghalom, Sóskút és Pusztazámor településeken -  továbbra is biztosított legyen, kérjük, hogy egy-egy beruházás tervezésekor előzetesen tájékozódni szíveskedjenek az adott településen rendelkezésre álló ivóvíz- és szennyvízkapacitásokról.

Munkatársaink a mernok@erdivizmuvek.hu elérhetőségen keresztül fogadják az ezzel kapcsolatos megkereséseiket.

tovább